DIGITAAL

WAT ZIJN DE 16 VERBAZINGWEKKENDE GEHEIMEN OVER FACEBOOK ?

Facebook en zijn oprichter Mark Zukerberg mogen dan wel over de hele wereld bekend zijn, er zijn nog steeds enkele goed verstopte stukjes mysterie.

Gratis

Kies jouw opleiding !

Is Mark Zuckerberd kleurenblind ?

Facebook is blauw omdat Mark Zuckerberg kleurenblind is en misschien heeft blauw meer nuance in het oog van een kleurenblind persoon?

Hoeveel accounts zijn er geregistreerd op Facebook ?

Vanaf 2018 kunnen we tot 2,27 miljard geregistreerde rekeningen tellen op Facebook, wat bijna een derde van de wereldbevolking is.

Heeft Facebook meerdere merken ?

Als je het niet wist, Facebook heeft momenteel Instagram en WhatsApp in het bedrijf.

Heeft Mark Zuckerberg nog een ander systeem gecreëerd ?

Mark’s vader was een tandarts, hij was eigenaar van zijn eigen tandartspraktijk en van daaruit ontwikkelde Mark een systeem om gegevens van zijn vaders patiënten te verzamelen om het gemakkelijker te maken om afspraken te maken of herinneringen op te halen. Het systeem heet: Zucknet. Het is de voorvader van Messenger.

Zucknet over zijn hele huis toen hij nog bij zijn ouders woonde ?

Later installeert hij Zucknet overal in zijn huis om zijn familie gemakkelijker te laten communiceren in het hele huis… Omdat we allemaal weten dat naar beneden gaan om mama iets te vragen vermoeiend wordt…

Wanneer is hij begonnen met computertraining ?

Toen hij nog klein was, nam hij na schooltijd de bus voor computertraining.
fb 16

Heeft Mark Zuckerg een moeilijke jeugd gehad ?

Toen hij nog op school zat, zat de kleine Zuckerberg in de verkeerde handen en soms kreeg hij een beetje slagroom in zijn gezicht. Uiteindelijk, een beetje zoals in de Amerikaanse films waar de minder populaire slecht worden geleid door de grotere…

Werkte Mark Zuckerberg bij Microsoft ?

Als student aan de Philips Exeter Academy in New Hampshire creëerde hij een softwareprogramma waarmee mensen naar muziek konden luisteren. Maar hoe werkt het?

Je hoefde alleen maar naar muziek te gaan luisteren op de software, die vervolgens de smaak van de bezoeker analyseert en dan spontaan automatisch soortgelijke nummers suggereert.

Heeft Mark Zuckerberg gehackt ?

In 2003, creëerde hij Facesmash door eerst mensen VS dieren te vergelijken, maar beseft dat het niet erg leuk is, dus hij besluit om mensen VS mensen te vergelijken om te kiezen wie de meest sexy van de twee is.

Hij slaagde erin om de Harvard-database te hacken in een paar uur, wanneer ze worden verondersteld onmogelijk te hacken.

Wanneer kwam de eerste versie van Facebook uit?

In 2004 ontdekken we de eerste versie van Facebook en tegelijkertijd het conflict met de tweeling die ConnectU had opgericht. Maar in het licht van het conflict is het belangrijk om te weten dat deze broeders erin geslaagd zijn om tussen de 20 en 65 miljoen dollar op te halen die ze rechtstreeks in de Beacons hebben geïnvesteerd.

Hulp nodig ?
We kunnen je helpen !

Bezat Mark Zuckerberg een club toen hij 21 was ?

Mark Zuckerberg wordt met 21 jaar de jongste clubeigenaar. Alleen in zijn club, als hij vindt dat je niet genoeg of niet goed genoeg werkt, kan je met een (fictief) zwaard naar de keel lopen met een beetje druk. Je moet tegen hem opstaan om zijn respect te verdienen.

De originaliteit van Marc Zuckerberg's visitekaartjes.

Toen hij mensen ontmoette, zou hij hen zijn visitekaartje geven met de tekst “Ik ben CEO, teef. “wat niet erg gebruikelijk is, zijn we het eens.

Wanneer kwam Facebook uit ?

Aangekomen in 2006, is Facebook twee jaar oud, Yahoo wil het kopen voor 1 miljard dollar.

Maar zoals gewoonlijk weigert Mark het aanbod omdat hij niet weet “wat hij met dit bedrag moet doen” maar ook omdat hij het bedrijf bezit waar hij altijd van gedroomd heeft en hij de wereld wil blijven veroveren ! Dat alleen al…

Marc Zuckerberg extravagant of high roller ?

Als 5e grootste fortuin ter wereld, gaat hij het niet uitgeven zoals elke nieuwe miljardair. Nee! Hij gaat liever iets drinken met zijn vrienden of met zijn vrouw.

We kunnen ook merken dat zijn stijl van kleden dit punt niet zal ontkennen.

Facebook illu article

Je zou graag

krokante informatie krijgen ?

Vond Marc Zuckerberg zijn film goed ?

Je moet weten dat Mark de laatste persoon was (of liever gezegd de eerste?) die de film die over hem gemaakt is niet leuk vond: The social network.

Hij zegt dat de scenarioschrijvers de scènes te veel verfraaiden, maar ook dat de film meer gebaseerd was op het boek “The Revenge of a Loner” van Ben Mezrich, dat het leven van de partner ten tijde van Mark, Eduardo Saverin, beschrijft.

Marc Zuckerberg toekomstige president ?

Ten slotte zouden we op de webstratosfeer hebben gehoord dat Mark een presidentiële campagne zou lanceren…

Alleen ontkent hij op dit moment alles, ondanks het feit dat hij een paar verdachte berichten achterlaat. Om verder te gaan…

jonny gios PDg180uwHvQ unsplash 1 1 scaled
Digital

5 FAITS INÉDITS SUR GOOGLE

DIGITAL Google a fêté ses 23 ans d’existence ! Découvre des anecdotes croustillantes sur l’envers du décor de cette multinationale inspirante pour l’occasion ! Pour

Deel met jouw hond vriend baas collega vader